Training voor leerkrachten, Yoga en Mindfulness in de klas

In de klas tussen het leren door even bewegen of juist een oefening om de rust in de klas terug te brengen.
Het belang hiervan wordt steeds meer gezien, want het levert zoveel op.
Een betere sfeer in de klas, betere concentratie, een betere houding en gezondheid, etc.
 
Met de Kidsyoga methode leren leerkrachten in een training van een halve of hele dag heel veel oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt!
 

Inhoud training
Leerkrachten zijn enthousiast over de training, omdat het zo praktisch en gevarieerd is en zeker niet zweverig. Je leert diverse praktische oefeningen waarmee je snel en effectief momenten in de klas creëert die zorgen voor een extra beweegmoment of juist mindful in het NU zijn. Je leert oefeningen die je kunt doen in het eigen lokaal – op of naast de stoel, zodat je tijdens de schooldag korte (of langere) tussendoor momenten kunt geven. Met het bijbehorende boek Yoga en Mindfulness in de klas  van Kidsyoga  kun je direct de volgende dag al het geleerde in de praktijk brengen.  

Enkele reacties
´Veel variatie, een dag ´stilzitten´ werd steeds onderbroken met beweging en ervaren. Heel fijn!´
´Fijn dat het zo praktisch gericht is. Heel goed toe te passen in de klas! Het boek en de oefeningen samen doen, maken het erg duidelijk.  Ik ga het zeker gebruiken.´
´Ik ga vooral de fysieke oefeningen gebruiken die zorgen voor concentratie en loslaten van overtollige energie.´
´Veel geleerd, goed toepasbaar in de klas en een fijn boek. Mooi om sommige dingen te ervaren wat het met je doet. ´
´Super fijne oefeningen voor zowel de kinderen als de leerkrachten´
 
Soorten training
De training vindt plaats op uw school. De keuze bestaat  uit een training van een halve dag of een verdiepende training van een gehele dag (ook te volgen als 2 halve dagen). Ook is een kennismakingsworkshop van 1,5 uur mogelijk.   Aan één training kunnen maximaal 20 leerkrachten meedoen. De training is ideaal voor een studiedag of bijvoorbeeld stichtingsdag.    
 

Sportakkoord Soest subsidie
Deze training wordt ondersteund door het Sportakkoord in Soest.  Scholen in de gemeente Soest kunnen nu gebruik maken van een gratis kennismakingsworkshop of van korting op de training. Let op, er is beperkt budget beschikbaar en er geldt de volgorde van aanmelding.  

Kidsyoga trainer
Ria Voerman van Yogastudio Soest is één van de landelijk opgeleide trainers van Kidsyoga, die deze training aan leerkrachten mag aanbieden. Ria heeft jarenlange ervaring met het geven van kinderyoga in haar eigen groepen, maar ook met het geven van workshops op scholen of kinderdagverblijven. Wilt u een workshop kinderyoga tijdens bijvoorbeeld carrousel middagen of bij een gymles, dan kunt u hiervoor ook contact opnemen.  

Interesse?
Heel graag licht ik e.e.a. verder toe en samen kunnen we kijken wat het beste past bij uw school.    
mail naar ria@yogastudiosoest.nl of bel 06 – 202 333 54

Comments are closed.