Hieronder vind je informatie over al onze docenten


Ria, eigenaar
Dru Yoga, Kinderyoga,
Mind-Walk en voetreflex


Henrieke
Zwangerschapsyoga & Dru Yoga 


Tessa
Yin yoga en Yin-Yang


Nienke
Meditatie


Tineke
Yin Yoga, Hatha Yoga
en Restorative Yoga 


Erna

Hatha Yoga

Ria Voerman is sinds 2011 yogadocente en is eigenaar van YogaStudio Soest. Ria vertelt: Bij Dru Yoga kan ik mijn passie delen met volwassenen en iedereen het plezier én de kracht van Dru yoga laten ervaren. Daarbij vind ik het zo mooi om te zien hoe iedereen met aanpassingen op zijn of haar eigen manier mee kan doen, ook als je klachten hebt.

Bij Yoga voor Kinderen hoop ik mijn liefde voor yoga over te kunnen brengen op de kinderen. Het spelenderwijs met elkaar bezig zijn en plezier met elkaar hebben staat daarbij voorop.

Mijn motto voor yoga is: Leven vanuit je eigen kracht   Lees verder

Ria Voerman

Henrieke Goeken woont sinds 2021 in Soest en is begin 2022 gestart met het geven van yogalessen in de yogastudio en is daarnaast ondersteunend achter de schermen. Vanaf de zomer van 2023 geeft Henrieke ook zwangerschapsyoga.

Henrieke wil haar passie volgen: mensen verbinden met zichzelf en elkaar. Ze vertelt:  “Ik wil graag teams en individuen begeleiden in het leven vanuit je authenticiteit en het omarmen van de meerwaarde hiervan in een groep. Yoga sluit hier naadloos op aan, je bewuster worden van je lijf, bij jezelf te komen en je met je jezelf te verbinden.

Toen ruim 10 jaar geleden Dru yoga op mijn pad kwam, voelde dat als thuiskomen. De zachte bewegingen, de focus op ademhaling en het werken vanuit je hart voelde voor mij gelijk zo goed, zo hard nodig ook.   Lees verder

Henrieke Goeken

Tineke Gommans heeft al vaker Yin lessen bij ons vervangen en geeft vanaf september 2023 Yin Yoga, Restorative Yoga én Hatha Yoga bij Yogstudio Soest. Tineke woont in Amersfoort.

Tineke blijft zich ontwikkelen en voeden, zodat ze haar passie yoga na 35 jaar nog altijd kan verdiepen en vernieuwing in haar lessen kan brengen.
Tineke vertelt:  ” Ik hield als kind van dansen en later ook van toneelspelen, het met mijn lichaam iets uitdrukken en de ruimte ervaren. In 1996 ben ik een yogaopleiding bij Saswitha in Bilthoven gaan volgen en daarna gestart met Hatha Yoga en zwangerschapsyoga geven. Later is daar Yin Yoga bij gekomen”. Lees verder

Tineke Gommans

Tessa woont in Soest met haar man en twee zoontjes. Tessa geeft les vanaf augustus 2022 bij Yogastudio Soest.

Tess vertelt:  “Yoga kwam op mijn pad toen de wens om moeder te mogen worden zo’n 15 jaar geleden heel erg sterk werd en is sindsdien altijd in meer of mindere mate aanwezig geweest.

Het even uit je hoofd gaan en door ademhaling en beweging helemaal te kunnen landen in je lichaam, heb ik ervaren als iets magisch. Na mijn eigen practice ervaar ik mildheid en stilte in mijn hoofd en lijf, terwijl ik tegelijk alert en aanwezig ben in het moment. Dat gevoel wilde ik heel graag kunnen delen en doorgeven

Ik hoop vele yogi’s de magie te mogen laten ervaren van yoga!
Lees verder

Tessa de Neef

Nienke woont in Soest met haar man, twee kinderen en hond. Nienke geeft vanaf februari 2024 Meditatielessen bij Yogastudio Soest.

Nienke vertelt:  “Voor mij kwam 10 jaar geleden zenmeditatie op mijn pad.  Het heeft mij heel veel gebracht en zorgde na een tijd mediteren al voor veel rust, balans en ik ging beter voor mezelf zorgen.

Zenmeditatie spreekt mij aan omdat het praktisch, positief en actief is. Je werkt actief aan een gezondere mind en mindset. En doordat je een focus leert te leggen op de ademhaling, wordt je in het dagelijkse lever kalmer en raak je meer in balans. In mijn lessen leer je afstemmen met wat je nodig hebt.

Lees verder

Nienke Kruithof

Comments are closed.