Hieronder vind je informatie over al onze docenten


Ria, eigenaar
Dru Yoga, Kinderyoga,
Mind-Walk en voetreflex


Henrieke
Yoga & Adem, Dru Yoga

Tessa
Yin yoga en Yin-Yang


Lisa
Yin Yoga


Dorinde
Dru Yoga (vervanging)


Diederick
Dru Yoga vervanging

Ria Voerman is sinds 2011 yogadocente en is eigenaar van YogaStudio Soest. Ria vertelt: Bij Dru Yoga kan ik mijn passie delen met volwassenen en iedereen het plezier én de kracht van Dru yoga laten ervaren. Daarbij vind ik het zo mooi om te zien hoe iedereen met aanpassingen op zijn of haar eigen manier mee kan doen, ook als je klachten hebt.

Bij Yoga voor Kinderen hoop ik mijn liefde voor yoga over te kunnen brengen op de kinderen. Het spelenderwijs met elkaar bezig zijn en plezier met elkaar hebben staat daarbij voorop.

Mijn motto voor yoga is: Leven vanuit je eigen kracht   Lees verder

Ria Voerman

Henrieke Goeken woont sinds 2021 in Soest en zal de Dru Yoga docenten opleiding afronden in 2022. Zij is begin 2022 gestart met het geven van yogalessen in de yogastudio en is daarnaast ondersteunend achter de schermen.

Henrieke wil haar passie volgen: mensen verbinden met zichzelf en elkaar. Ze vertelt:  “Ik wil graag teams en individuen begeleiden in het leven vanuit je authenticiteit en het omarmen van de meerwaarde hiervan in een groep. Yoga sluit hier naadloos op aan, je bewuster worden van je lijf, bij jezelf te komen en je met je jezelf te verbinden.

Toen ruim 10 jaar geleden Dru yoga op mijn pad kwam, voelde dat als thuiskomen. De zachte bewegingen, de focus op ademhaling en het werken vanuit je hart voelde voor mij gelijk zo goed, zo hard nodig ook.   Lees verder

Henriek Goeken

Lisa Fabriek geeft sinds maart 2022 Yin Yoga bij Yoga Studio Soest. Ze is 36 jaar en woont met haar dochter in Soest.

Lisa vertelt:  “Yin Yoga heeft me geholpen (en nog steeds) om dicht bij mijzelf te blijven, te leren ontspannen en mijn grenzen beter te kunnen voelen. Nu wil ik anderen graag  inspireren met mijn lessen en helpen om dichter bij zichzelf te komen en blijven.

Ik ben geïnteresseerd in de theorie achter yoga, spiritualiteit, de toepassing van Chinese geneeskunde in Yin Yoga en luister en zing graag  mantra’s. Hier zul je in mijn lessen dan ook vaak iets over horen! ” 

Lees verder

Lisa Fabriek

Tessa woont in Soest met haar man en twee zoontjes. Tessa geeft les vanaf augustus 2022 bij Yogastudio Soest.

Immy vertelt:  “Yoga kwam op mijn pad toen de wens om moeder te mogen worden zo’n 15 jaar geleden heel erg sterk werd en is sindsdien altijd in meer of mindere mate aanwezig geweest.

Het even uit je hoofd gaan en door ademhaling en beweging helemaal te kunnen landen in je lichaam, heb ik ervaren als iets magisch. Na mijn eigen practice ervaar ik mildheid en stilte in mijn hoofd en lijf, terwijl ik tegelijk alert en aanwezig ben in het moment. Dat gevoel wilde ik heel graag kunnen delen en doorgeven

Ik hoop vele yogi’s de magie te mogen laten ervaren van yoga!
Lees verder

Tessa de Neef

Dorinde heeft een jarenlange ervaring in het geven van lessen, workshops en retreats. Vanaf oktober 2022 gaat zij in de studio lessen vervangen en vanaf december vervangt zij beide lessen van Henrieke tijdens haar zwangerschapsverlof.
Voor Dorinde geldt dat zij iedere les, iedere ontspanning en iedere meditatie geeft vanuit haar hart, doorleefd en puur, en dat voel je.
Op warme en liefdevolle wijze zet zij haar lessen neer, met veel aandacht voor detail. Zo biedt zij een veilige bedding waarin de deelnemers voelen dat zij kunnen loslaten en ontspannen, om te landen in de stilte in zichzelf. Lees verder

Dorinde de Boer

Diederick heeft zijn Dru Yoga docentenopleiding afgerond en geeft vanaf september 2019 les in Soest.
Diederick vertelt: “Toen ik begon met yoga keek ik vooral uit naar de ontspanning en langzaamaan ben ik ook de andere lesonderdelen gaan waarderen, met de wetenschap dat er altijd een toetje is in de vorm van heerlijke eindontspanning!

De natuur en yoga hebben mij geholpen om weer in balans te komen en nu te blijven.
Mijn doel voor de wereld is dat iedereen in verbinding staat met zijn/haar hart en vandaar uit mag leven. Ik gebruik mijn energie, gedrevenheid en speelsheid in de yoga om mensen in beweging te brengen om dat doel te bereiken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in de les. Lees verder

Diederick Vollenga

Comments are closed.