Hieronder vind je informatie over al onze docenten


Ria
Dru Yoga, Kinderyoga
en Mind-Walk


Miriam
Yoga & Adem, Dru Yoga


Diederick
Dru Yoga


Marleen
Dru Yoga


Linda
Yin Yoga


Jiska
Yin Yoga

Ria Voerman is sinds 2011 yogadocente en is eigenaar van YogaStudio Soest. Ria vertelt: Bij Dru Yoga kan ik mijn passie delen met volwassenen en iedereen het plezier én de kracht van Dru yoga laten ervaren. Daarbij vind ik het zo mooi om te zien hoe iedereen met aanpassingen op zijn of haar eigen manier mee kan doen, ook als je klachten hebt.

Bij Yoga voor Kinderen hoop ik mijn liefde voor yoga over te kunnen brengen op de kinderen. Het spelenderwijs met elkaar bezig zijn en plezier met elkaar hebben staat daarbij voorop.

Mijn motto voor yoga is: Leven vanuit je eigen kracht   Lees verder

Ria Voerman

Diederick heeft zijn Dru Yoga docentenopleiding afgerond en geeft vanaf september 2019 les in Soest.
Diederick vertelt: “Toen ik begon met yoga keek ik vooral uit naar de ontspanning en langzaamaan ben ik ook de andere lesonderdelen gaan waarderen, met de wetenschap dat er altijd een toetje is in de vorm van heerlijke eindontspanning!

De natuur en yoga hebben mij geholpen om weer in balans te komen en nu te blijven.
Mijn doel voor de wereld is dat iedereen in verbinding staat met zijn/haar hart en vandaar uit mag leven. Ik gebruik mijn energie, gedrevenheid en speelsheid in de yoga om mensen in beweging te brengen om dat doel te bereiken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in de les. Lees verder

Diederick Vollenga

Marleen heeft in 2019 haar Dru Yoga docentenopleiding afgerond en geeft sinds maart 2019 les bij YogaStudio Soest.
Marleen vertelt: “Ik probeer elke dag weer een zekere mate van balans te vinden in het actieve leven dat ik leef.

Ik hoop met mijn Dru Yoga lessen een ander iets te geven wat hem of haar verder helpt. Dit kan (gewoon) een uurtje bewegen zijn, reflectie of bezinning, een herstelmoment in je drukke bestaan, ontspanning of een stukje dichter bij jezelf.
Daarmee hoop ik bij te dragen een vitaler en blijer leven. En daar word ik dan weer blij van… Lees verder


Marleen Kromkamp

Jiska houdt van vele vormen van yoga en heeft in zomer 2019 de opleiding tot Yin docente afgerond. Ze geeft vanaf augustus 2020 les in Soest.

Jiska vertelt: “Ik woon sinds 2012 in Soest, om de hoek van Yoga Studio Soest! Daar woon ik samen met mijn vriend en onze golden retriever Sammie. Van origine heb ik altijd veel intensieve sporten gedaan, spinning, hardlopen en krachtsporten. Tot mijn lijf en hoofd begon te vragen om meer rust, aandacht en focus. Via via kwam ik in aanraking met yoga en ben ik verliefd geworden op Yin Yoga. Ik vind het zo bijzonder om te merken hoe anders je dag eruit ziet na een fijne yinles, dat gun ik iedereen!
Ik hoop je binnenkort te zien bij één van mijn yinlessen. Lees verder

Jiska Lemmens

Miriam is sinds 2020 Dru Yoga docente en is daarnaast adem- en ontspanningstherapeut en logopediste en heeft haar eigen Logopediepraktijk Odijk-Bunnik. Vanaf augustus 2020 geeft zij Yoga & Adem lessen in Soest, waarbij zij al haar kennis en ervaring combineert.

Miriam vertelt:  “Tijdens en na mijn logopedie studie kwam ik in aanraking met haptonomie, (dru) yoga, actief ontspannen, mindfulness en andere technieken waarbij het ademen een basale rol speelt. Gaandeweg zag ik bij voornamelijk stem- en stotterbehandelingen en mensen met veel spanningsklachten veel goede resultaten nadat intensief werd geoefend met het adem/bewegingspatroon en hoe de cliënt hiermee omgaat.

Nu ga ik mijn ervaring met de Adem- en Ontspanningtherapie, Methode van Dixhoorn combineren met Dru Yoga in de speciale les Yoga & Adem. Ik kijk er erg naar uit om ook op deze manier mensen tips te geven om in het dagelijks leven vrijer te ademen en te spreken.  Lees verder

Miriam Helsper

Gergana is a Dru Yoga teacher since 2020. She will start teach with English classes from november 2020 at Saturday morning.
Gergana lives in Soest with her husband and daughter and she is originally from Bulgaria.
She can understand Dutch, but speaks English.
More information about Gergana will follow soon.  Read more

Gergana Terzova

Linda Voorthuis woont in het mooie Amersfoort met haar man, tienerdochter en kat. Linda vertelt: “In 2001 maakte ik bij toeval kennis met yoga. Een collega gaf Kundalini yoga na het werk en ik besloot haar lessen te gaan volgen. In een roerige tijd met veel stress ontdekte ik dat de yogalessen mij op een diep niveau raakten. Meer ontspanning, het duidelijk weer voelen stromen van energie in mijn lichaam, en daarmee gepaard gaande meer helderheid in mijn hoofd.

Enkele jaren later maakte ik kennis met Yin yoga. De verstilling en het meditatieve karakter van deze vorm van yoga sprak me zo aan dat ik besloot de docenten opleiding te volgen in 2018.

In mijn lessen hoop ik je te kunnen begeleiden om de stilte binnen in je te vinden en daarbij alles wat je onderweg zult tegenkomen met vriendelijkheid tegemoet te treden. Lees verder

Linda Voorthuis

Comments are closed.