Docent – Nienke Kruithof

Voor mij kwam 10 jaar geleden zenmeditatie op mijn pad. Ik zocht een manier om meer in balans te komen, minder te piekeren en wilde ook graag niet meer in dezelfde valkuilen stappen. Zoals bijvoorbeeld te hard werken en te weinig aan mezelf denken.

Zenmeditatie heeft mij heel veel gebracht en zorgde na een tijd mediteren al voor veel rust, balans, veel minder piekeren en ik ging
beter voor mezelf zorgen. Het beviel mij zo goed dat ik de opleiding tot Zencoach en Zenleraar ben gestart. Als nuchtere Texelse had ik dat van te voren niet gedacht. Ik ben opgeleid door Raoul Destree, zenmeester in Den Haag.

Zenmeditatie spreekt mij aan omdat het praktisch, positief en actief is. Je werkt actief aan een gezondere mind en mindset. En doordat je een focus leert te leggen op de ademhaling, wordt je in het dagelijkse lever kalmer en raak je meer in balans.

Ik woon met veel plezier in Soest samen met mijn man Peter,  twee kinderen en hond. Ik werk op dit moment als docent verpleegkunde. Mijn hobby’s zijn wandelen, tennis, lezen en koken.

Vanaf februari 2024 geef ik meditatie lessen bij Yoga studio Soest en ik kijk er elke keer erg naar uit.
En ik hoop je daar te ontmoeten.

Comments are closed.