docent – Marleen Kromkamp

Ik ben Marleen Kromkamp, geboren in 1978 en woon samen met mijn man en twee kinderen in Baarn.

Ik probeer elke dag weer een zekere mate van balans te vinden in het actieve leven dat ik leef. Ik besteed graag veel tijd aan mijn gezin, familie en vrienden. Ik sport/beweeg veel en heb een actief sociaal leven. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik in 2016 de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Als zelfstandige werk ik o.a. als vitaliteitsadviseur en trainer/coach(Vitaloog) en help ik individuen en organisaties vitaal en fit te houden en daarin de juiste keuzes te maken. Yoga, en specifiek Dru Yoga, is voor mij de sleutel om balans te brengen in mijn leven. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om veel in de natuur te zijn. Dat helpt mij om dicht bij mezelf te komen.

Sinds 2008 beoefen ik yoga. Ik ben daarmee begonnen omdat ik rugklachten had. Dat heeft me heel erg geholpen en heb tot op de dag van vandaag geen rugklachten meer. In 2012 kwam ik in aanraking met Dru yoga, in tijden dat ik overspannen was en geen energie meer had om iets te doen. Voor mij was dit periode waarin ik mezelf goed heb leren kennen en ik geleerd heb naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Dat was iets wat ik daarvoor niet kende. Ik heb geleerd hoe waardevol het is om mild te zijn, naar mezelf en naar mijn omgeving. Het was een periode van persoonlijke ontwikkeling en groei. Iets wat bij mij hoog in het vaandel staat. Dru yoga heeft me daarin enorm geholpen en ik sta daardoor nu veel krachtiger en zelfverzekerder in het leven.

Toen ik besefte wat Dru yoga mij had gebracht, besloot ik de Opleiding te volgen tot Dru yoga docent. Ik hoop daarmee een ander iets te geven wat hem of haar verder helpt. Dit kan (gewoon) een uurtje bewegen zijn, reflectie of bezinning, een herstelmoment in je drukke bestaan, ontspanning of een stukje dichter bij jezelf.

Daarmee hoop ik bij te dragen een vitaler en blijer leven. En daar word ik dan weer blij van…

Comments are closed.