docent Lisa

Ik ben Lisa Fabriek en ik geef sinds maart Yin Yoga bij Yoga Studio Soest. Ik ben 36 jaar, heb een dochter van 6 jaar en woon in Soest. 

Ik ben begonnen met Bikram (hot) yoga toen ik in Londen woonde ongeveer 13 jaar geleden. Ik had een drukke baan en was vaak gespannen. Yoga heeft mij leren aarden, mijn lichaam leren kennen en mijn geest rustiger gemaakt. Intussen raasde mijn financiële carrière door en bracht me van Zwitserland naar Londen, naar Curaçao en uiteindelijk terug naar Nederland. Toen ik 26 jaar was kreeg mijn toenmalige partner kanker. Vijf jaar lang leefden we in onzekerheid, onrust en spanningen. Ik werd zijn mantelzorger, wilde mijn carrière in het bankwezen vorm blijven geven en ben moeder geworden. Het is een hele heftige periode geweest. In die tijd maakte ik kennis met Yin Yoga. Nadat hij uiteindelijk is overleden werd ik alleenstaande moeder, met een drukke fulltime baan en nieuwe relatie. Best veel dus!

Yin Yoga heeft me geholpen (en nog steeds) om dicht bij mijzelf te blijven, te leren ontspannen en mijn grenzen beter te kunnen voelen. Nu wil ik anderen graag  inspireren met mijn lessen en helpen om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Ik ben geïnteresseerd in de theorie achter yoga, spiritualiteit, de toepassing van Chinese geneeskunde in Yin Yoga en luister en zing graag  mantra’s. Hier zul je in mijn lessen dan ook vaak iets over horen! 

Ook doe ik nog steeds aan Bikram Yoga elke week en kom ik graag tot rust in mijn eigen huis met een boek op de bank. Maar ik hou ook van een gezellig etentje en een goed glas wijn! 

Ik ben nu bezig met de opleiding tot Yin Yoga & Meditatie docent bij Stillness in Yoga in Doorn. In het najaar 2022 zal ik deze afgerond hebben. Ook geef ik elke maandag avond online les via mijn eigen online yoga studio en blog ik over yoga. 

Ik gun iedereen het voelen van hun eigen kracht en het vinden van de stilte in zichzelf. 

Namasté,

Lisa

Comments are closed.