Docent – Jiska Lemmens

Mijn naam is Jiska Lemmens, geboren en getogen in Bilthoven. Sinds 2012 woon ik in Soest, om de hoek van Yoga Studio Soest! Daar woon ik samen met mijn vriend en onze golden retriever Sammie.

Van origine heb ik altijd veel intensieve sporten gedaan, spinning, hardlopen en krachtsporten. Tot mijn lijf en hoofd begon te vragen om meer rust, aandacht en focus. Via via kwam ik in aanraking met yoga en ben ik verliefd geworden op Yin Yoga. Ik vind het zo bijzonder om te merken hoe anders je dag eruit ziet na een fijne yinles, dat gun ik iedereen!

En daarom heb ik de opleiding tot yin yoga docent gedaan en in 2019 afgerond en geef ik de liefde graag door. Dit heb ik de afgelopen tijd veel gedaan door inval lessen in de regio en vanaf nu dus een eigen groep in Soest.
Binnen mijn les help ik je om dieper in de houding te komen door adjustments, dit zorgt ervoor dat je vaak dieper kunt ontspannen en naar binnen kunt keren.

In het dagelijks leven ben ik projectmanager bij een heel tof bedrijf waar we mooie leeromgevingen maken. In mijn vrije tijd reis ik graag en verken ik over de hele wereld ook graag nieuwe yogalessen. Verder ben ik heel graag buiten met onze hond, lees ik graag, kun je me voorbij zien komen op de skates of sla ik een balletje op de tennisbaan. 

Ik hoop je binnenkort te zien bij één van mijn yinlessen!

Comments are closed.