Docent Immy

Immy van der Linde is moeder van 3 prachtige dochters en 5 heerlijke kleinkinderen.

Zij is ondernemer, creatieve duizendpoot, yoga, meditatie en spiritueel docent en coach, danseres, kokkin, groene heks, sjamaan, health & beauty therapeut. Zij creëert, manifesteert en transformeert.

Haar eigen levenspad heeft ervoor gezorgd dat zij zich inmiddels wel ervaringsdeskundige kan noemen op verschillende vlakken van het leven.

Haar persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling hebben bijgedragen aan het ontstaan van Immy.nu “De Helende Beweging”.

Zo herinnert zij ons dat we allemaal de kracht hebben om te creëren vanuit onszelf “de Bron”

Uit haar eigen ervaring zegt zei: “Als je je verbindt met jezelf “de Bron” en het universum opent, wordt alles mogelijk.”

Verdieping en jarenlange ervaring in verschillende yogastijlen en spirituele stromingen hebben haar gebracht naar een manier van lesgeven die zij heeft gekozen vanuit haar eigen interesse en de vraag van haar studenten,
Haar grootste vreugde, verlangen en passie is om mensen mee te nemen op het pad van bewustzijn en hen te helpen hun beste leven te creëren.

Te ontdekken wie je werkelijk bent is de sleutel naar jezelf, om te kunnen en durven zijn in haar volle omvang en in verbinding met anderen.

Als Immy niet bezig is met coachen of lesgeven spreekt zij meditaties in, zingt zij, danst zij, maakt zij muziek en is zij in de natuur te vinden

Comments are closed.