Henrieke

Toen ruim 10 jaar geleden Dru yoga op mijn pad kwam, voelde dat als thuiskomen.
De zachte bewegingen, de focus op ademhaling en het werken vanuit je hart voelde voor mij gelijk zo goed, zo hard nodig ook. De zachtheid van Dru was een mooi contrast met de internationale carrière waar ik destijds erg druk mee was.

Het duurde nog een pittige burn out, flink wat soul searching, reizen en een zwangerschap om tot de beslissing te komen om te starten met de Dru yoga docenten opleiding. Deze heb ik inmiddels afgerond en met veel plezier geef ik Dru Yoga bij Yoga Studio Soest. En ook dit voelt weer als thuiskomen, wat een fijne plek om yoga te mogen ervaren én ook te geven.

In 2023 na de bevalling van mijn jongste, ben ik begonnen met de opleiding zwangerschapsyoga en gestart met een aantal oefen groepjes. Vanaf augustus 2023 geef ik een wekelijkse les zwangerschapsyoga op donderdagavond: een bijzondere les om te mogen geven waarbij ik zwangere vrouwen via yoga graag wil ondersteunen tijdens een fantastische en ook ingrijpende transformatie.. 


Ik woon sinds augustus 2020 in Soest met mijn man Tim en onze twee prachtige zoons en dochtertje. Ik ben dol op koken, wandelen, skiën, yoga natuurlijk en paardrijden (al heb ik daar nu weinig tijd voor).

Eerder heb ik mijn baan als business consultant opgezegd om ruimte te geven voor het volgen van mijn passie, mensen verbinden met zichzelf en elkaar. Ik wil graag teams en individuen begeleiden in het leven vanuit je authenticiteit en het omarmen van de meerwaarde hiervan in een groep. Yoga sluit hier naadloos op aan, je bewuster worden van je lijf, bij jezelf te komen en je met je jezelf te verbinden. 

Ik hoop je snel te zien in de yogastudio en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Comments are closed.