Docent – Diederick Vollenga

Mijn naam is Diederick Vollenga, geboren in 1974 en woon in De Bilt samen met mijn vriendin. Yoga beoefen ik sinds 2008. Toen ik begon keek ik vooral uit naar de ontspanning en langzaamaan ben ik ook de andere lesonderdelen gaan waarderen, met de wetenschap dat er altijd een toetje is in de vorm van heerlijke eindontspanning!
 
In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, hou van beweging (sporten, dansen, yoga) en speel toneel. Qua werk heb ik een achtergrond in de horeca. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor ik de neiging heb om te lang door te gaan in plaats van grenzen te stellen. Als ik (langere tijd) te lang doorga dan neemt mijn hoofd het over en is de verbinding met mijn hart en gevoel afgesloten. De natuur en yoga hebben mij geholpen om weer in balans te komen en nu te blijven.
 
Inmiddels heb ik de Dru Yoga docentenopleiding afgerond en ben ik begonnen in Yoga Studio Soest met lessen te geven. Mijn doel voor de wereld is dat iedereen in verbinding staat met zijn/haar hart en vandaar uit mag leven. Ik gebruik mijn energiek, gedrevenheid en speelsheid in de yoga om mensen in beweging te brengen om dat doel te bereiken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in de les.

 

Comments are closed.