Terugblik Jubileum weekend

Op 4 en 5 september vierden we het 10 jarig jubileum van Yogastudio Soest.

Dank iedereen die eraan heeft bijgedragen om dit weekend tot een succes te maken: de docenten die workshops gaven en alle deelnemers en bezoekers.

Hieronder een foto impressie


Geschiedenis
In 2011 begon Ria met het geven van kinderyoga lessen en voetreflex massages. Dit heeft zij in het najaar 2012 uitgebreid met Dru Yoga lessen en sinds 2016 heeft zij haar eigen yoga ruimte. Eerst in het Orlando gebouw en sinds 2019 worden de lessen en voetreflexmassages gegeven in de huidige yogastudio op het Weteringpad.

Inmiddels wordt er dagelijks les gegeven door meerdere docenten en ook is het aanbod uitgebreid met Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga & Adem, Mindfulness trainingen en meditatief dansen. Ook worden steeds vaker docenten trainingen verzorgd en natuurlijk diverse workshops.

Buiten lessen geeft Ria al vanaf 2013, maar sinds 2020 is het aanbod ook uitgebreid met online lessen. Kun je er niet live bij zijn? Dan zijn er voor Dru Yoga en Yoga & Adem lessen inmiddels veel lessen beschikbaar om in je eigen tijd te bekijken. En dit najaar worden ook coachings trajecten toegevoegd aan het aanbod.

Leave A Comment